Arrangementen !

Ben je op zoek naar een actief en origineel uitje met vrienden, familie of collega’s? Bij ons kun je terecht voor geheel verzorgde arrangementen die een dag(deel) in beslag nemen.

Voorbeelden als vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen enz. kunnen prima bij ons uit de voeten. Waterskien is geschikt voor jong en oud en de arrangementen worden geheel naar jullie wens ingericht.

Alle onderstaande arrangementen zijn ook los te boeken of in een andere combinatie mogelijk.

Een greep uit de arrangementen die wij onder andere aanbieden zijn als voorbeeld weergegeven. Een leuk arrangement gezien en benieuwd of het wat voor jullie is? Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Arrangement

watersport BBQ !

Zomerse temperaturen, spetterende actie op het water en nagenieten aan het water met de geur van een smokey BBQ.

Lijkt het je wat? Dan is het Watersport BBQ arrangement wellicht wat voor jou.

Bij aankomst wordt jullie groep ontvangen met een kop koffie of thee met een kleine versnapering. Even rustig genieten en de omgeving in je opnemen. Hierna is het tijd om te gaan omkleden. De groep krijgt een wetsuit uitgereikt, waarna je kunt omkleden. Als iedereen omgekleed is krijgt de gehele groep enkele belangrijke spelregels en veiligheidsinstructies uitgelegd die op onze waterskibaan van toepassing zijn. Je huurt de baan dus niet exclusief, maar deelt de waterskibaan met anderen. Na de uitleg is het showtime. Onder begeleiding van onze instructeur maak je je eerste starts op de grote waterskibaan!

Onze instructeur voorziet de groep tijdens de 2 uur watersport steeds van tips en tricks waardoor je steeds verder komt en wellicht meerdere rondjes maakt! Tijdens de activiteit mag iedereen zo vaak starten als hij of zij wil. Ook even een pauze tussen de activiteit door is geen enkel probleem.

Na de watersport lever je de spullen weer in en kun je omkleden. Nadat de groep weer compleet is kan er nog even worden nagepraat en bereiden wij intussen de BBQ voor.

  • Kipsaté
  • Runderhamburger
  • Bombay kipspies 
  • BBQ worst 
  • Spareribs 
  • Pepersteak 
  • Rolladelapje 
  • Texas varkensfiletlapje 
  • Varkenssaté 
  • Gemarineerd speklapje

Zijn er mensen in de groep die vanuit geloofsovertuiging ander soortig vlees wensen of vegetariërs die natuurlijk geen vlees eten, geef dit dan vooraf even door. Het is geen enkel probleem om een aparte schaal te serveren met hierop afgestemde soorten vlees of vegetarische vleesvervangers.

Bij de BBQ worden tevens diverse sausjes, salade, stokbrood en patat geserveerd.

De BBQ duurt ca 2,5 uur en drankjes worden op nacalculatie afgerekend. 

De starttijden kunnen in overleg worden bepaald. Onderstaand is slechts een voorbeeld.

De activiteit watersport heeft een tijdsbestek van 2 uur

De BBQ kent een tijdsbestek van 2,5 uur.

14:15 Aankomst en koffie / thee met versnapering

14:35 Omkleden

14:50 Uitleg waterskiën / kneeboarden

15:00 Waterskiën / kneeboarden inclusief materialen

17:00 Einde watersport

17:15 Omkleden en voorbereidingen BBQ

18:00 BBQ inclusief diverse soorten vlees, salades, sauzen, stokbrood en patat *

20:30 Einde arrangement

Bovenstaand arrangement kunnen wij aanbieden vanaf 12 personen.
Watersport en BBQ arrangement € 49,50 per persoon.