Watersport aanbod

Ons watersportaanbod bestaat uit het aanbieden van een watersportervaring in de vorm van waterskiën, kneeboarden of het razend populaire wakeboarden.

Een team van ervaren medewerkers staat klaar om de beginnende of gevorderde watersporter een spetterende watersportervaring te geven voor zowel de individu als voor groepen.

Op onze locatie in veendam bieden wij een unieke mogelijkheid voor het aanbieden van watersport.

Zo beschikken wij over 2 waterskibanen om jou een zo goed mogelijke ervaring te kunnen aanbieden.

Welke waterskibaan past het beste bij jou? Maak zelf een keus aan de hand van onze reserveringsschema of laat je adviseren!

GROTE

waterskibaan !

Ben je al wat meer ervaren? Start dan op onze full size cable!

Op onze 5-mast waterskibaan in Veendam kun je waterskiën, kneeboarden of wakeboarden aan een kabelwaterskibaan. Op onze waterskibaan kunnen maximaal 11 personen tegelijk het water op en de baan draait tussen de 27 en 31 km/h. Je gebruikt deze waterskibaan dus niet exclusief, maar gezellig met anderen. Mocht je vallen dan zwem je naar de buitenkant weg en loop je weer terug naar de start.  Naast onze waterskibaan ligt een lange loopsteiger zodat je niet zo ver hoeft te zwemmen.

Wij adviseren watersporters van te voren te reserveren om zeker te weten dat er plaats is op de baan. Zo wordt teleurstelling of te lange wachtrijen voorkomen en komt iedereen aan de beurt. Wij werken met tijdkaarten voor de full size cable van 1 uur, 2 uur, 3 uur of dagkaarten die de gehele dag geldig zijn. Tijdens de geldigheidsduur van je tijdkaart kun je net zo vaak starten en gebruik maken van de waterskibaan als je wil. Wij werken met blokken van hele en halve uren waarop je kunt instappen en adviseren om minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn voor het omkleden en de uitleg. Je bent dan ook op het afgesproken tijdstip klaar om de waterskibaan op te gaan!

De tijdkaart geeft je toegang tot de waterskibaan. Als je geen eigen materiaal hebt dan kun je dat bij ons huren. Bij de tijdkaart die je koopt zit standaard gebruik van een zwemvest, helm, waterski’s en of kneeboards. Wetsuits en wakeboards kun je bij ons huren indien gewenst.

Of het nu gaat om begeleiding bij materiaaluitgifte of als het gaat om uitleg aan de waterskibaan, bij ons krijg je standaard begeleiding. Voordat je het water op gaat krijg je uitleg over de werking van de waterskibaan. Tevens worden standaard de veiligheidsmaatregelen door genomen en krijg je uitleg over de juiste techniek om je eerste starts te maken. Je staat er nooit alleen voor!

KLEINE waterskibaan

Voor het eerst het water? Of ben je juist toe aan de volgende stap om je skills te verbeteren? Boek dan een sessie op de A2 cable!

Op onze 2-mast waterskibaan in Veendam kun je waterskiën, kneeboarden, wakeboarden of funtuben aan een kabelwaterskibaan. Op de kleine waterskibaan kan maximaal 1 persoon tegelijk het water op. De baansnelheid wordt speciaal afgestemd op de watersporter en zal tussen de 18 en 30 km/h liggen. Om de basisbeginselen en 1 op 1 begeleiding goed over te kunnen brengen huur je deze baan exclusief voor jou eigen groepje van maximaal 4 personen. Mocht je vallen bij de kleine baan dan wordt de baan gestopt en kun je opnieuw vanuit het water starten. Dit scheelt een stukje terug lopen, maar is wel een stuk intensiever!

De klein baan dien je altijd van te voren te reserveren. Wij werken met tijdsblokken van een uur waarin de instructeur geheel tot jullie beschikking staat. Tijdens het geboekte uur kunnen jullie net zo vaak starten en gebruik maken van de kleine waterskibaan als je wil. Wij adviseren om minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn voor het omkleden en de uitleg. Je bent dan ook op het afgesproken tijdstip klaar om de kleine baan op te gaan!

Anders dan bij de full size cable is het gebruik van materiaal bij de kleine baan inbegrepen. Dus ook de wetsuits, wakeboards of funtube! Ideaal dus om kennis te maken met de verschillende takken van watersport.

De ware kracht van onze kleine baan is de 1 op 1 begeleiding. De fijne kneepjes van de watersport worden exclusief aan jullie groep door onze ervaren medewerkers aangeleerd.

Doordat je na een val direct weer kunt starten aan de kleine baan is het wel een stukje intensiever dan de full size cable, maar je hebt hierdoor de watersport ook sneller onder de knie!

klanten aan het woord