kidsclub !

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar, heb je zwemdiploma A en B op zak en heb je altijd al eens willen waterskiën of kneeboarden? Vanaf nu is dat ook exclusief bij ons mogelijk voor de allerjongste watersporters!

Speciaal voor de kids hebben wij een moment gereserveerd op onze full size waterskibaan die geheel gericht is op de jongere watersporters. Zo zal de uitleg meer specifiek afgestemd worden op kinderen, draait de baan op een lagere snelheid en worden de kinderen die gevallen zijn in de 1ste, 2de of 3e bocht ondersteund met ons bootje.

Door onze unieke lange loopsteiger zijn de kids weer snel bij de start en het materiaal wordt met ons bootje nagebracht. Dat scheelt slepen met materiaal!

Een erg leuke en actieve manier om voor de kids kennis te maken met het waterskiën of kneeboarden. Papa’s en mama’s mogen natuurlijk van dichtbij toekijken.

De kosten voor de kids club bedragen € 25,- per keer voor 1,5 uur watersport. Bij dit bedrag zitten alle benodigde materialen ingesloten zoals een wetsuit (waterskipak), een zwemvest, helm, waterski’s en of kneeboards en worden de kids ondersteund met ons bootje.

De kids club wordt aangeboden op de zondagochtend van 10.00u tot 11.30u. Het verdient de aanbeveling om een half uurtje van de voren aanwezig te zijn om alvast om te kleden zodat we ook om 10.00u startklaar zijn. We werken met de kidsclub op aanmelding. Bij minimaal 6 kids kunnen we de activiteit op de grote waterskibaan door laten gaan.

Aanmelden kan via email: info@watersportcentre.nl, online aanmelding via onze site of via het telefoonnummer 0598-433733. Vóóraf langskomen bij de waterskibaan aan de Bergweg 2 te Veendam kan natuurlijk ook, maar doe dit wel uiterlijk de zaterdag ervoor.

Aanmelden voor de kidsclub kan in dezelfde week altijd tot uiterlijk zaterdags 16:00u. Zonder tegenbericht voor 19.00u op de zaterdag ervoor kun je ervanuit gaan dat het door gaat!