Het sportiefste schooluitje!

Buiten de reguliere openingstijden van onze waterskibaan bieden wij voor scholen en klassenuitjes een aangepast tarief om te kunnen waterskiën of kneeboarden. Reserveren is van te voren vereist!

Wat houdt het scholentarief in?

Scholen bieden wij een aantrekkelijk tarief per uur voor de watersport waarin wetsuits, zwemvesten, helmen, waterski’s en of kneeboards inbegrepen zijn. 

Voor de algehele begeleiding van de groep is de school zelf verantwoordelijk. De groep wordt voor de watersport begeleid door onze instructeurs op zowel de kant bij de uitgifte van de materialen als bij de waterskibaan. Van te voren wordt er uitleg gegeven over onze veiligheidsregels, de waterskibaan en het waterskiën.

Tijdens de activiteit geeft onze instructeur diverse aanwijzingen zodat de groep snel de tips en tricks onder de knie krijgen.

Het is handig om minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn zodat de gehele groep kan omkleden en ook klaar staat op het afgesproken tijdstip bij de waterskibaan. Na de activiteit worden de materialen weer ingeleverd bij een van onze medewerkers. Hou rekening met minimaal een half uur van te voren en een half uur na de activiteit. Ben je dus van plan om 2 uurtjes met een schoolgroep te komen sporten, dan moet je rekening houden met een totale duur van 3 uur. Natuurlijk betaal je alleen voor de 2 uur watersport.

Het scholentarief bedraagt een aantrekkelijk tarief van € 12,- per leerling per uur voor de watersport met een groepsgrootte van min. 20 personen. Het uurtarief is inclusief wetsuits, zwemvesten, helmen, waterski’s en of kneeboards.

Scholen kunnen voor het scholentarief bij ons terecht buiten de reguliere openingstijden van onze waterskibaan en dienen altijd van te voren geboekt te worden.

Vragen over de mogelijkheden?
Mochten er vragen zijn of wens je nader geïnformeerd te worden over de mogelijkheden, staan wij je graag te woord.

Telefoon: 0598 – 433 733

spetterrende foto's

Een sportief schooluitje boeken

NEEM EENS CONTACT MET ONS OP.