Enjoy and relax

Niet alleen voor onze watersporters bieden wij een scala aan mogelijkheden. Ook voor terras genieters biedt onze horeca een simpele maar gevarieerde keus. Ons terras is niet alleen voor onze watersporters geopend, maar ook voor gasten van buitenaf.

Na een heerlijke wandeling, fietstocht of gewoon om even bij te komen van de dagelijkse sleur, biedt onze horeca met terras aan het water een verwenmoment. Geniet van het uitzicht en aanschouw het watersportspektakel van dichtbij.

Onze Menukaart

FEESTJE

aan het water !

Naast onze gelegenheidshoreca bieden wij ook diverse feestjes en partijen de mogelijkheid om dit aan het water op ons terras te vieren.

Van lunch tot menu, maar ook geheel verzorgde buffetten of barbecue arrangementen zijn mogelijk. Exacte invulling van het feestje kan geheel naar wens worden afgestemd in tijd, samenstelling of tijdstip.

Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Arrangementen

Arrangementen in combinatie met onze watersportmogelijkheden of andere collega’s in het park komen veelvuldig voor en bieden je een uiterst actieve en geheel verzorgde middag vol plezier. Om je toch een idee te geven over de mogelijkheden hebben wij diverse voorbeeldarrangementen omschreven op de arrangementen pagina.

Voor een feestje aan het water!

NEEM EENS CONTACT MET ONS OP.