Beginners cursus

Watersportcentre beginners cursus

Combineer het beste van onze 2 waterskibanen en leer binnen no-time waterskiën of wakeboarden!

Wat houdt de beginnerscursus in?
Als je voor het eerst het water op gaat en je echt graag wil leren waterskiën of wakeboarden, dan is de beginnerscursus wellicht wat voor jou. Samen met maximaal 3 andere vrienden leer je binnen slechts 2 uurtjes stap voor stap de sport onder de knie te krijgen. In de beginnerscursus combineren wij de kleine A2 waterskibaan met de grote full size cable.

Het eerste uur van de beginnerscursus starten we op de A2 waterskibaan. Hier beginnen we met de basisbeginselen van de watersport en krijg je 1 op 1 begeleiding.

De waterskibaan staat geheel tot jullie beschikking en onze medewerker voorziet jullie van tips en tricks. In dit uur werken we stapsgewijs naar een niveau dat voldoende is om de eerste starts op de fullsize cable te maken!

Na een uurtje intensief bezig te zijn geweest op de A2 is er een half uurtje de tijd om even bij te komen.

Het 2e uur start na een welverdiende pauze van een half uurtje en begint met extra veiligheidsinstructies die voor onze grote waterskibaan gelden.

Onze medewerker van de grote baan begeleid alle deelnemers van de baan en je deelt de baan dus met andere watersporters. Met de opgedane basistechnieken van de A2 baan kun je je eerste starts maken op de grote baan! Bochten 1, 2 en 3 zouden geen probleem meer moeten zijn.

Als je eenmaal bocht 4 en 5 onder de knie hebt blijf je rondje na rondje genieten en kun je echt zeggen dat je kunt waterskiën of wakeboarden.

Wat kost het?
Onze beginnerscursus kent een aantrekkelijke prijs voor de startende watersporter. De beginnerscursus kent een combinatieprijs van de A2 baan en de grote baan. Het materiaal om te kunnen waterskiën en of wakeboarden is inclusief en hoeft dus niet nog apart gehuurd te worden. Ook niet bij het 2e uur op de grote waterskibaan.

De kosten voor de beginnerscursus zijn:

Voor 1-3 personen € 75,- + € 20,- per persoon

Voor max 4 personen € 100,- + € 20,- per persoon.

Wanneer is het en hoe meld ik me aan?
De beginnerscursussen zijn te boeken tot maximaal 1 uur vóór openingstijden zoals vermeld staat op de site.  Beginnerscursussen dienen altijd van te voren geboekt te worden.

Via onderstaand menu kun je een reservering maken. Kies het type arrangement en vul de daaropvolgende vragen in. Als dat is gedaan klik je op “NU BOEKEN”, dan zal er gevraagd worden om de Ideal betaling uit te voeren. Als dit succesvol is gedaan is uw boeking definitief.

Spetterende foto's

Een goed begin is het halve werk.

meld je aan voor een beginnerscursus!