Kinderfeestjes

Ben jij wel in voor een spetterend verjaardagsfeestje? Vier dan je verjaardagsfeestje dan bij watersportcentre Veendam!

Zoals je misschien al wel gelezen hebt op onze site hebben wij 2 waterskibanen.

Het kinderfeestje kun je zowel op de grote (full size) als op de kleine waterskibaan (A2) geven, maar er zijn wel een paar verschillen. We leggen ze hieronder even kort uit.

FEESTJE OP ONZE GROTE

waterskibaan !

Ben je al wat meer ervaren? Start dan op onze full size cable!

Op de grote waterskibaan kun je met minimaal 5 andere vrienden of vriendinnen die je hebt uitgenodigd het kinderfeestje houden.

Bij aankomst gaan we eerst omkleden. Iedereen krijgt een wetsuit, zwemvest en een helm. Hierna krijg je van een van onze medewerkers uitleg over het waterskiën en het kneeboarden, maar ook over een paar belangrijke regels die op de grote waterskibaan gelden.

Als je de uitleg hebt gehad is het tijd voor het echte werk. Je loopt naar de start van de grote waterskibaan waar onze medewerker je helpt met je ski’s of kneeboard en je vervolgens het water op helpt.

Jouw groep gaat tegelijk het water op en gebruik je de waterskibaan gezellig met anderen. De grote waterskibaan is dus niet alleen voor jouw feestje gereserveerd.

Mocht je vallen dan zwem je naar de buitenkant weg en loop je weer terug naar de start.  Naast onze waterskibaan ligt een lange loopsteiger zodat je niet zo ver hoeft te zwemmen. Tijdens jouw feestje geeft onze medewerker bij de waterskibaan steeds wat tips zodat je steeds verder komt. Je kunt zelf bepalen of je wil gaan waterskiën of gaan kneeboarden of misschien zelfs allebei. Je kunt het gewoon afwisselen.

Na 2 uurtjes actief bezig te zijn heb je wel trek gekregen. Nadat je de spulletjes weer hebt ingeleverd en je omgekleed hebt, sluiten we af met een patatje met snack en ranja.

De kosten voor dit kinderfeestje zijn € 25,- per kind, met een minimum van 6 kinderen. Dit bedrag is inclusief alle benodigde materialen en het patatje nadien.

Het kinderfeestje is te boeken voor kids tot en met 12 jaar. In totaal dien je qua tijdsbesteding rekening te houden met circa 3,5 uur.

Wanneer is het?

Het kinderfeestje kun je boeken binnen onze openingstijden die vermeld staan op de site.

Mocht je een ander tijdstip voor willen stellen dan kunnen wij samen kijken of dit een mogelijkheid is. kinderfeestjes dienen altijd van te voren geboekt te worden.

FEESTJE OP ONZE

Kleine waterskibaan

(In overleg mogelijk)

Op de kleine waterskibaan kun je met maximaal 5 andere vrienden of vriendinnen per uur je feestje houden. Bij aankomst gaan we eerst omkleden. Iedereen krijgt een wetsuit, zwemvest en een helm. Hierna krijg je van onze medewerker die ook de kleine waterskibaan gaat bedienen uitleg over de watersport, maar ook over een paar belangrijke regels die op de kleine waterskibaan gelden. Bij de kleine waterskibaan kun je kiezen tussen waterskiën en kneeboarden, maar ook voor het stoere wakeboarden en zelfs funtuben! Bij de kleine waterskibaan kunnen we niet allemaal tegelijk starten, maar starten we 1 voor 1. Tijdens jouw feestje is het gebruik van de kleine waterskibaan geheel voor jouw feestje afgehuurd voor jou vrienden of vriendinnen.

Bij onze kleine waterskibaan leren we je om te starten vanuit het water. Mocht je vallen dan stoppen we de waterskibaan.  Je kunt dan vanaf de plek waar je gevallen bent ook weer starten vanuit het water. Je hoeft dus niet terug te zwemmen en lopen. Onze medewerker geeft je 1 op 1 tips en begeleiding waardoor je de watersport wat sneller onder de knie hebt.

Tijdens het feestje kun je zelf bepalen of je wil gaan waterskiën, kneeboarden of wakeboarden. Je kunt het natuurlijk ook gewoon afwisselen. Als afsluiting ronden we af met funtuben!

Na 2 uurtjes actief bezig te zijn heb je wel trek gekregen. Nadat je de spulletjes weer hebt ingeleverd en je omgekleed hebt, sluiten we af met een patatje met snack en ranja.

De kosten voor dit kinderfeestje zijn € 150,- voor 2 uur, met een maximum van 6 kinderen. Dit bedrag is inclusief alle benodigde materialen en het patatje nadien.

Het verjaardagsfeestje is te boeken voor kids tot en met 12 jaar. In totaal dien je qua tijdsbesteding rekening te houden met circa 3,5 uur.

Het kinderfeestje kun je boeken binnen onze openingstijden die vermeld staan op de site.

Mocht je een ander tijdstip voor willen stellen dan kunnen wij samen kijken of dit een mogelijkheid is. Kinderfeestjes dienen altijd van te voren geboekt te worden.

Kinderfeestje boeken!

Vul onderstaand formulier en klik op verzenden. Hierna full wij u z.s.m. contacteren.