join our

CLUB!

WSC Veendam Club

Waterskiën en wakeboarden is een sport met vele mogelijkheden, ook voor jou. Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze tarieven en openingstijden. Deze staan aangegeven bij de desbetreffende locatie.

JOIN

OUR CLUB !

Wordt lid van de WSC Veendam Club en ga 2x per week ‘los’ op het water.

Of je nu een beginnende watersporter bent of al ver gevorderd, iedereen is welkom. Een ideale manier om van je hobby ook je sport te maken voor een aantrekkelijk tarief. 2x per week kun je 2uur lang gebruik maken van onze waterskibaan. Je kunt dan gebuikt maken van alle benodigde materialen.

Als je je eigen spullen hebt ben je natuurlijk ook welkom. Hoewel de club vaste uren kent is het geen verplichting om telkens de volledige uren mee te draaien of om op de begintijd aanwezig te zijn. Je bepaalt zelf je tijdsindeling binnen de cluburen.

Tijdens de cluburen ga je lekker het water op om je skills te verbeteren of gewoon om lekker te genieten. We kennen hierin geen verplichtingen.

De kosten voor de club bedragen € 330,- voor een geheel watersportseizoen. Dit is dus inclusief het gebruik van materialen. Hiervoor kan je 16 uur per maand het water op, inclusief gebruik van materialen en wetsuit. Buiten de clubtijden kun je tegen betaling van het standaard tarief natuurlijk ook het water op. Club leden doen dat met een korting van 25%!

Lijkt het je wat maar wil je eerst even sfeer proeven? Ook dat kan! Meld je aan bij een van onze medewerkers en train de eerste 2x kosteloos mee.

Op woensdagavond van 18:00 – 20:00 en op de zaterdagochtend van 9:45 – 11:45 houden wij onze clubtijden. In het hoogseizoen is de club op de woensdagavond van 19:00 – 21:00u.

De zaterdagochtend draait de waterskibaan speciaal en exclusief voor de club. Tijdens deze tijden staan er dus geen reguliere gasten op het water.

Tijdens de woensdagavond draait de waterskibaan zowel voor onze reguliere gasten, als ook voor de club.

Gerard en Marjolein

over ons

EEN PASSIE VOOR WATERSPORT!

Watersportcentre Eijkelhof is opgericht door Gerard Eijkelhof en bestaat uit twee locaties: Watersportcentre Veendam en Watersportcentre Eijkelhof in Olst. In Veendam kunt u terecht voor watersport aan de kabelbaan en in Olst kunt u verschillende watersporten achter de boot uitoefenen.

ons team

Maak kennis met ons team. Onmisbaar en samen met dit team zorgen wij dat u een onvergetelijke dag beleefd bij ons op of om het water.

Geïnteresseerd? Join the club

Kom eens langs of NEEM CONTACT MET ONS OP.